برگزاری جشن وصال ویژه زوجین دانشجو

جشن وصال ویژه زوجین دانشجو 15 تیرماه 1401 با همکاری دانشگاه بجنورد، دانشگاه پیام نور بجنورد، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی خراسان شمالی و مساعدت معاونت محترم فرهنگی شهرداری بجنورد و اداره کل ورزش و جوانان استان در محل دانشگاه پیام نور بجنورد برگزار گردید. در این مراسم 24 زوج از دانشگاه بجنورد، 17 زوج از دانشگاه علوم پزشکی بجنورد و 30 زوج از دانشگاه پیام نور بجنورد شرکت نموده و 230 نفر میهمان نیز این مراسم را همراهی نمودند.

مشاور محترم معاون فرهنگی و دانشجوئی وزارت بهداشت حجت الاسلام بصیری، ریاست محترم دانشگاه بجنورد جناب آقای دکتر شیخ زاده و ریاست محترم دانشگاه پیام نور بجنورد جناب آقای دکتر اصغری راد سخنرانان مراسم بودند.  سخنرانی متخصص خانواده جناب آقای دکتر داورپناه اعزامی دانشگاه بجنورد درخصوص اهمیت روابط زناشوئی، تفاهم و درک متقابل برای زوج های جوان بسیار مورد توجه قرار گرفت؛ همچنین مجری توانمند مراسم جناب آقای عباس مروجی مدیر محترم امور فرهنگی دانشگاه بجنورد لحظات به یاد ماندنی را خلق کردند.

در پایان  تعداد 10 عدد وسیله ورزشی، 6 عدد کارت هدیه و ده هدیه فرهنگی توسط معاون محترم فرهنگی، اجتماعی و دانشجوئی و مدیریت اداره تربیت بدنی دانشگاه بجنورد تقدیم دانشجویان محترم حاضر در جشن گردید.%